ARCHÍV 2003

11.5.2003 Konečně jsem se dostal aspoň k tomu abych udělal nový design volejbalových stránek. Vzhledem k tomu, že nad tím už sedím dva dny tak výsledek snad stojí za to. Nejsou sice předělány ještě všechny stránky, ale ty podstatné ano. Nejsou pravda aktualizovány některé údaje, ale o to se pokusím příště. Pokud navštívíte tyto stránky, dejte vědět jak se vám líbí. A pokud to chcete doopravdy udělat, tak můžete vyzkoušet stránku Připomínky kde je formulář pro odesílání.

26.4.2003 Novinek je sice málo, ale stojí za to. Nejprve trochu historie. Jak jsem si teď vzpomněl, tak kdysi dávno  jsme dělali velikonoční turnaj - myslím, že to bylo v roce 2000 (16.dubna ). Bohužel z tohoto turnaje nebyla žádná společná fotka - pouze pár jednotlivých. Poprvé a zatím naposled jsme tenkrát přivítali hosty až z Ústí nad Orlicí. Tento turnaj byl jakýmsi impulsem pro pořádání turnajů konaných v době Mikuláše - dnes již tradičních Mikulášských turnajů. Na posledním jsme přivítali opět hosty - pravda ne z takové dálky, ale také milými. A protože tito hosté nám vyfoukli "domácí" pohár, domluvili jsme se, že uspořádáme na jaře pod jejich záštitou turnaj velikonoční - O velikonoční pohár. A protože slovo se má dodržet, zahájili jsme jak doufám i jarní tradici - Velikonoční  turnaje. Výsledky zde. Tentokrát jsme se sešli jenom čtyři týmy a tak se hrálo na tři sety. Boje byly lité, a co především, velmi vyrovnané. V některých setech skutečně rozhodovali pouze silnější nervy v koncovce. Nikdo nebyl zraněn a všichni si zahráli do sytosti - a to tak, že dokonce po vyhlášení vítězů už nikdo neměl sílu, tak jak bývá obvyklé, už hrát cokoliv. No a kdo se stal vítězem ? Úterňáci v sestavě   Maruška Karašínská, Iva Obdržálková, Lenka Hanzlíčková, Béďa Sychra, Tomáš Hanzlíček a Miloš Štefek. Gratulujeme.

Pořadí Tým Body Skóre
1. Úterňáci 3 7:2
2. Želvičky 2 7:2
3. Pondělňáci 1 3:6
4. Kopretiny 0 1:8

Tak a nyní ke Komárovi a Komáří lize 2002/2003. Protože jsem zjistil, že doplňování výsledků a údržba tabulek není tak jednoduchá jak jsem si představoval, je ke dnešnímu dnu stav takový jaký je. Doufám,  že v dohledné době naleznu způsob jak tyto údaje rychle a snadno občerstvovat, a tak se snad dočkáte i průběžných tabulek.

23.3.2003 Jak je vidno z datumu, nebyly tyto stránky po delší dobu doplňovány. Tato prodleva byla způsobena pracovním zaneprázdněním. Takže se omlouvám všem, kteří navštívili tyto stránky a byli zklamání jejich neaktuálním obsahem. V nejbližší době se pokusím tento stav změnit. Dík za pochopení.

Tréninkové časy
Pondělí 19.00 - 20.30
Úterý 18.30 - 20.00
Čtvrtek 19.00 - 20.30

 NAHORU

Poslední úprava 11.07.2005

TKsoft © 2003